TRENINGSSENTER

Treningssenteret er godt utstyrt med både styrke- og kondisjonsapparater, samt at vi tilbyr spennende gruppetimer.
Vi har et 800 kvadratmeter stort treningssenter som fordeler seg på 140 kvadratmeter gruppetreningssal, 60 kvadratmeter med spinningsal og resterende styrke/kondisjon/egentreningssal.

For å få tilgang til vårt senter, ta kontakt med oss i klinikkresepsjonen så hjelper vi deg med å aktivere Boost System adgangskontroll.

Ønsker du å trene hos oss i sommer? Det er mulig å få kjøpt sommer-/månedsabonnement på trening før fredag 16. juli. Vi gjør det vi kan for å unngå høyt smittetrykk i vår kommune og ber alle følge med på enhver tids gjeldende nasjonale og lokale smitteverntiltak. Har du besøkt områder med høyt smittetrykk ber vi deg vente i 7 dager før du besøker oss. Ta kontakt med oss i klinikkresepsjonen eller via telefon/e-post, så skal vi hjelpe deg med å ordne abonnement. GOD SOMMER!

Apparatsal

Vi har en stor treningssal bestående av utholdenhetsapparater, styrkeapparater, frivekter, funksjonelt treningsutstyr og diverse utstyr innen trening og rehabilitering.

Vår fysioterapeut og personlig trener Maylen Agnete Vangen tilbyr PT-timer om du trenger hjelp til å komme i gang eller ønsker ekstra motivasjon til å nå dine treningsmål.

Gruppetimer

Vi tilbyr blant annet gruppetimer i Spinning, Yoga, Step, Zumba, Styrke og Smidighet.

Vårt treningssenter er åpent kl 05-23, 365 dager i året!

Har du ikke besøkt oss tidligere og er interessert i å melde deg inn; kontakt oss og se hva vi har å tilby! Hos oss kan du melde deg inn fra det året du fyller 16 år.

Spinning

Pris

Ordinært medlemskap med 12-mnd bindingstid (med avtalegiro)

Ordinært pr mnd kr 420,-
Student pr mnd kr 320,-
Senior pr mnd kr 360,-

Innmeldingsavgift kr 520 (engangsum)

Andre

Ordinært månedskort kr 570,-
Studentmånedskort kr 450,-
3-månedskort ordinært kr 1590,-
3-månedskort student kr 1290,-
DropIn kr 140,-

Mange bedrifter i nærmiljøet vårt har inngått bedriftsavtale for sine ansatte, og for dem tilbyr vi lavere månedspris.

Jeg vil komme igang med treningen!