TRENINGSSENTER

Treningssenteret er godt utstyrt med både styrke- og kondisjonsapparater, samt at vi tilbyr spennende gruppetimer.
Vi har et 800 kvadratmeter stort treningssenter som fordeler seg på 140 kvadratmeter gruppetreningssal, 60 kvadratmeter med spinningsal og resterende styrke/kondisjon/egentreningssal.

Ønsker du å få tilgang til vårt senter? Ta kontakt med oss i klinikkresepsjonen så hjelper vi deg med å aktivere Boost System adgangskontroll.

PÅSKA 2022: Etter to år med koronarestriksjoner kan vi endelig tilby påskeabonnement igjen. Ta kontakt med oss direkte i klinikkresepsjonen, på telefon eller via e-post innen mandag 11. april så skal vi hjelpe deg med å aktivere tilgang til vårt treningssenter.

Apparatsal

Vi har en stor treningssal bestående av utholdenhetsapparater, styrkeapparater, frivekter, funksjonelt treningsutstyr og diverse utstyr innen trening og rehabilitering.

Vår fysioterapeut og personlig trener Maylen Agnete Vangen tilbyr PT-timer om du trenger hjelp til å komme i gang eller ønsker ekstra motivasjon til å nå dine treningsmål.

Høsten 2021 ble vår treningsfysiolog Berit Hauge Aakvik en del av vårt behandlingsteam. Hun tilbyr muskelbehandling, i tillegg til treningsveiledning og PT-timer. Hun er alltid klar for å hjelpe deg om du trenger råd og motivasjon til å komme i gang med trening.

Gruppetimer

Vi tilbyr blant annet gruppetimer i Spinning, Yoga, Step, Zumba, Styrke.

Vårt treningssenter er åpent kl 05-23, 365 dager i året!

Har du ikke besøkt oss tidligere og er interessert i å melde deg inn; kontakt oss og se hva vi har å tilby! Hos oss kan du melde deg inn fra det året du fyller 16 år.

Spinning

Pris

Ordinært medlemskap med 12-mnd bindingstid (med avtalegiro)

Ordinært pr mnd kr 420,-
Student pr mnd kr 320,-
Senior pr mnd kr 360,- (fra fylte 62 år)

Innmeldingsavgift kr 520 (engangsum)

Midlertidige abonnement 

Ordinært månedskort kr 570,-
Studentmånedskort kr 450,-
3-månedskort ordinært kr 1590,-
3-månedskort student kr 1290,-
DropIn kr 140,-

Mange bedrifter i nærmiljøet vårt har inngått bedriftsavtale for sine ansatte, og for dem tilbyr vi lavere månedspris. Hør med din arbeidsgiver om de har treningsavtale med oss.

Jeg vil komme igang med treningen!