TRENINGSSENTER

Treningssenteret er godt utstyrt med både styrke- og kondisjonsapparater, samt at vi tilbyr spennende gruppetimer.
Vi har et 800 kvadratmeter stort treningssenter som fordeler seg på 140 kvadratmeter gruppetreningssal, 60 kvadratmeter med spinningsal og resterende styrke/kondisjon/egentreningssal.

NYHET! Nå kan du skaffe deg ordinært medlemskap uten å kontakte oss i resepsjonen. Velg mellom Ordinært medlemskap, Student/Seniormedlemskap eller Helgeabonnement. Følg instruksene du får og signere avtalegiro. Trykk her: https://portal.boostsystem.no/bakken/member/ for å komme til vår innmeldingsportal.

Du kan også ta kontakt  i klinikkresepsjonen så hjelper vi deg med å aktivere Boost System adgangskontroll.

Vi selger selvsagt også midlertidige abonnement som månedskort og 3-månedskort, uten binding. Har du ikke hatt abonnement hos oss tidligere må dette kjøpes ved å kontakte oss.

Ønsker du bare å fornye ditt månedskort/3-månedskort? Da kan du enkelt betale med Vipps så aktiverer vi din tilgang så fort vi har registrert din betaling.

Aldersgrense for å opprette et medlemskap: Fra det året du fyller 16 år.

* Som et prøveprosjekt har vi åpnet opp for at ungdommer fra det året de fyller 14 år kan få trene SAMMEN med en foresatt/forelder som har gyldig abonnement. Ta kontakt på forhånd.

Apparatsal

Vi har en stor treningssal bestående av utholdenhetsapparater, styrkeapparater, frivekter, funksjonelt treningsutstyr og diverse utstyr innen trening og rehabilitering.

Trenger du litt hjelp til å komme i gang med riktig trening? Treningsfysiolog og PT Berit Hauge Aakvik tilbyr treningsveiledning og lager gjerne et treningsprogram i samarbeid med deg. Ta kontakt så finner dere et passende tidspunkt!

Gruppetimer

Vi tilbyr blant annet gruppetimer i Spinning, Yoga, Step, Zumba, Styrke.

Treningssenteret er åpent kl 05-23, 365 dager i året!

Har du ikke besøkt oss tidligere og er interessert i å melde deg inn; kontakt oss og se hva vi har å tilby! Du kan melde deg inn fra det året du fyller 16 år. Nyhet! Fra det året du fyller 14 år kan du nå i følge med foreldre/foresatt som er medlem ved  Bakken Helse trene hos oss. Ta kontakt med oss om dette høres interessant for deg og ditt barn/ungdom.

Spinning

Pris

Ordinært medlemskap med 6-mnd bindingstid (med avtalegiro)
Ordinært medlemskap pr mnd kr 450,-
Student/senior medlemskap pr mnd kr 350,- (*senior fra fylte 62 år)
Helgeabonnement kr 260,- pr mnd  (tilgang kun fredag-søndag).

Innmeldingsavgift kr 520,- (engangsum)

Midlertidige abonnement 

Ordinært månedskort kr 590,-
Student månedskort kr 490,-
2-månedsabonnement kr 590,- for ungdom 14-16 år (forutsetter at en forelder/foresatt er medlem og deltar sammen med ungdommen)
3-månedskort ordinært kr 1700,-
3-månedskort student/senior kr 1400,-
DropIn kr 150,-
Påskekort kr 320,-
Sommerkort (juni, juli og august) kr 900,-
Julekort kr 400,-

Mange bedrifter i nærmiljøet vårt har inngått bedriftsavtale for sine ansatte, og for dem tilbyr vi lavere månedspris. Hør med din arbeidsgiver om de har treningsavtale med oss.

Jeg vil komme igang med treningen!