KLINIKK

Bakken Helse AS er en helsebedrift som tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, medisinsk akupunktur og massasje, i tillegg til trening og yoga
Vi har flinke og engasjerte terapeuter med et godt flerfaglig samarbeid.

Vi ønsker å være ledende i distriktet på forebygging og behandling av muskel- og skjelettproblemer.

Når du kommer inn døra på klinikken møter du vår alltid blide resepsjonist Eva Bakken.
Hun har vært med siden oppstarten i 2010, og er en viktig faktor for at de som kommer til oss føler seg velkomne og ivaretatt. Eva jobbet tidligere som pedagogisk leder i barnehage.

Klinikken er i samme lokaler som treningssenteret vårt, og vår filosofi er at det skal være kort vei fra behandling til en frisk og aktiv livsstil. Ta kontakt med oss for en bedre hverdag!

FYSIOTERAPI

Menneskets muligheter og behov for bevegelse står sentralt i fysioterapien. Fysioterapeutens oppgave er å utvikle, gjenvinne eller opprette god funksjon i bevegelsesapparatet. Hos oss jobber det to fysioterapeuter, begge med lang erfaring fra privat praksis. Bestill gjerne en time hos oss for behandling.

MEDISINSK AKUPUNKTUR

Medisinsk akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform der tynne nåler benyttes for å rette opp i ubalanser forårsaket av indre eller ytre faktorer
. Behandlingen er effektiv for optimalisere funksjon i bevegelsesapparatet (muskler, ledd og bindevev), for smertereduksjon og balansering av kroppen
. Bestill gjerne en time hos oss for behandling.

KIROPRAKTIKK

Kiropraktoren fungerer som primærkontakt i førstelinjetjenesten, og kan henvise deg videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostiske undersøkelser (MR, CT, røntgen) når det er indikert. Bestill gjerne en time hos oss for behandling.

MASSASJE

massasje

Massasje er en effektiv og trygg fysikalsk behandlingsform som passer til de aller fleste. Massasje som en behandlingsform kan være en god metode for å forebygge og behandle belastningslidelser og spent muskulatur. Bestill gjerne en time hos oss for behandling.

NAPRAPATI

bakken helse

Naprapati er en av flere behandlingsformer som er klassifisert blant manuelle behandlingsformer innenfor alternativ behandling. Denne behandlingsformen hjelper for de som har smerter og/eller funksjonsnedsetting i muskler og ledd. Bestill gjerne en time til behandling.

Vi hjelper deg gjerne!