Klinikk

Bakken Helse er distriktets ledende klinikk for behandling og forebygging av muskel- og skjelettlidelser. Vi tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, medisinsk akupunktur og massasje. Våre terapeuter samarbeider tett for at du skal få den hjelpen du trenger, så raskt som mulig.

Ta kontakt med oss på tlf 457 85 501 for timebestilling.

Klinikkresepsjon:

Mandag kl 08.00-16.00
Tirsdag kl 08.00-16.00
Onsdag kl 09.00-11.00
Torsdag kl 08.00-16.00
Fredag kl 08.00-14.00

p

Kiropraktikk

Kiropraktoren er utdannet til å diagnostisere og behandle plager i nerver, muskler og skjelett. En kiropraktor vil basert på undersøkelser og samtale med pasienten sette opp et behandlingsopplegg som har som mål å optimalisere funksjonen i bevegelsesapparatet og nervesystemet. Kiropraktorutdannelsen er et 5 års heltidsstudium, etterfulgt av en ettårig turnustjeneste. En offentlig godkjent kiropraktor er primærkontakt i helsetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettsystemet. Kiropraktoren kan henvise deg til utvidede undersøkelser og annen behandling når det er behov for det. Hos Bakken Helse jobber det to kiropraktorer; Hedvig Bakken og Erlend Ekle.

p

Fysioterapi

Menneskets muligheter og behov for bevegelse står sentralt i fysioterapien. Fysioterapiens mål er å utvikle, gjenvinne eller opprettholde funksjonen i bevegelsesapparatet. Fysioterapeututdanningen er en 3-årig bachelorutdanning, etterfulgt av en ettårig turnustjeneste. Bakken Helse har to offentlig godkjente fysioterapeuter, Hedvig Bakken og Isabel Fureli. Hedvig Bakken var ferdigutdannet fysioterapeut fra HIST i 2003. Isabel Fureli er utdannet ved høyskolen Thim van der Laan, i Nederland. Hun fullførte sitt 4 årige studie i 2004. Isabel er kurset i Metoden Kinesiotape, og bruker ofte tapeteknikkene til supplement til annen behandling. Isabel bruker også trykkbølgebehandling der det er indisert.

Bakken Helse har ikke driftstilskudd i fysioterapi, og det betyr at du ikke får brukt henvisning til fysioterapibehandling her. Det betyr også at du kan kontakte oss direkte, og komme raskt til behandling.

p

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform der tynne nåler benyttes for å rette opp i ubalanser forårsaket av indre eller ytre faktorer. Behandlingen er effektiv for optimalisere funksjon i bevegelsesapparatet (muskler, ledd og bindevev), for smertereduksjon og balansering av kroppen. Kiropraktor Hedvig Bakken er utdannet innen medisinsk akupunktur, og integrerer ofte dette i behandlingen. I medisinsk akupunktur forenes den tradisjonelle filosofien med forklaringsmodeller basert på moderne nevrofysiologi.

p

Massasje

Massasje er en utmerket behandlingsform for muskel- og skjelettplager. Massasje løser opp i muskulatur og bindevev, og kan gi mange positive helseeffekter. På Bakken Helse har vi to massører: Pille Roaldset og Elisabeth Rønningen. Elisabeth er i tillegg utdannet ergoterapeut og kostholdsveileder.

Førstegangskonsultasjon fysio / kiro
kr590
  • Under 18 år: kr 450,-
Akupunktur
kr450,-
  • Under 18 år: kr 350,-
Behandling kiropraktor
kr 400
  • Under 18 år: kr 330,-
Massasje 30 min
kr420,-
  • Under 18 år: 350,-
  • 50 min massasje: 720,-
Behandling fysioterapeut
kr 440
  • Under 18 år: kr 350,-
Trykkbølge
kr 500