Det blir en ny runde med yoga i Surnadal, med oppstart neste uke (tirsdag 29.08). Instruktør er Hedvig Bakken. Hun har en 200-timers utdanning i yoga, og praktiserer yoga daglig. Nye og gamle yogaelever ønskes velkommen på kurs!

PERIODE: TIRSDAGER 29.08-03.10.2017

Du velge mellom to timer;

Kl. 17.00-18.20 ASHTANGA YOGA: en dynamisk yogaform der pust og bevegelse forenenes. En innføring av ashtangaens tre grunnelementer Ujjayi pranayama (kraftfull pust), Bandhas (energifokus) og Dristhi (blikkfokus) vil bli vektlagt. Ashtanga yoga gir styrke og økt fleksibilitet, den renser og åpner opp i kroppen, spenninger avtar og en vil oppleve mer stødighet og balanse i sinnet.

Kl. 18.30-19.30 MYK YOGA: en roligere time med mer tid i hver posisjon. Godt for å åpne opp i stive hofter, skuldre og rygg. Timen er terapeutisk og vektlegger tilstedeværelse, pust og avspenning. Passer godt om du har en skade, ikke har prøvd yoga før, eller ønsker en roligere tilnærming til yogaen.

STED: Musikkrommet på Surnadal Ungdomsskule (inngang ved svømmehallen)

PÅMELDING : e-post til hedvigbakken@gmail.com eller tlf til Bakken Helse (457 85 501). Si ifra hvilken time du ønsker å delta på. Begrenset antall plasser. Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt:)

PRIS: 980,-